måndag, juli 28

Över fyra timmar med Sixten!!

Igår gick åter igen skutan mot Nybro och Sixten-land. 18:00 var tiden som vi besämt med Ulrica, vilket vi prickade in perfekt. Då det var mer än en vecka sedan vi senast såg honom, och hans syskon, hade det hänt massor både fysiskt och mentalt. De höll nu igång under långa stunder, framför allt genom kamplekar både valpar emellan och med någon av oss. Vi tog en promenad med Sixten, på egen hand och det var självklart en härlig känsla. Ena stunden var han en bit framför oss för att i nästa stund ha stannat bakom oss, men han släppte oss inte längre bort än att han såg oss och kunde springa till oss. Ett välsmakande smakprov på vad som komma skall! Efter all aktivering var valparna tvungna att få sova lite, även vi behövde en paus. Efter lite vila och vatten gick jag, Hanna, Ulrica och Tommy in för att spela Wii, jobbigt men roligt. Tiden rann iväg, och utan att ha hunnit slå allt för många strikes hade valparna fått sin sömn och vi kunde åter igen gosa och leka med valparna. Med nyvunnen energi för både oss och dem, försvann snart timmarna iväg och sommarkväll hade blivit skymning. Vi fick tacka för oss, men självklart bokade vi in en ny tid. Nu är det torsdag vi ser fram emot!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så otroligt söt! Ok, då förstår jag att v 32 är för tidigt... Vi väntar lite, vi kan bestämma sen på jobbet. Ja det är underbart att vara ledig!! Snart är det din tur... Kram!

No One's Gonna Love You sa...

Vilken liten sak som hoppar omkring full med energi! Eddie får verkligen var försiktig när dem ska nosa på varandra :) det kommer nog gå jättebra! Fika i veckan? :) Kramar

helena & calle sa...

Vilken tjockis. Jag vill också ha valp... igen. Att ha unghund är inget vidare roligt alltså, jag undrar hur många gånger varje dag jag använder ordet "NEEJ!!" till en trotsig Olle. Men men, ni kommer ju förstå om några månader ;) Fast att ha valp hemma är mysigt, mysigare än mysigt. Han är otroligt fin er lilla Sixten!

Anonym sa...

han tyr sig verkligen till er=) matte&husse.....jag har bara 10dagar kvar innan nenne kommer, shit=) längtar så!
men vaf mycket som hänt sen senaste filme, han har verkligen växt och det märks att man blivit äldre i sinnet=)
kramar jone