lördag, juli 26

En helg i ledighetens tecken

Så var det äntligen helg, utan arbete som en del av den. Gårdagen innebar en runda på Kalmar marknad, med varsin glass i handen. Värmen har verkligen kommit rejält den här gången så vi fick äta glassarna i febril hastighet för att den inte skulle förvandlas till flytande form. Marknadsfynden uteblev dock, bortsett från en liten påse med marknadsgodis.


På kvällen slog vi följe med Hannas föräldrar med siktet inställt på Skälby gård. Lars Winnerbäck och Skälby logdans slogs om att höras mest, en ojämn kamp skulle det visa sig då Lasse hade en skaplig ljudanläggning med sig. Vi satt på ängen utanför konsertområdet och hade picknick, vilket var väldigt mysigt och trevligt. Och tack Karin för den goda maten=)



Idag har vi tillbringat timmarna under solen på Ljutnabben. Vi har även lyckats få vårt gamla köksbord och de tillhörande stolarna sålda = en välkommen bonus i kassan. Ikväll är det grillfest, arrangerad av Johan, Martin och Henke. Ett väldans trevligt initiativ som vi ser fram emot. Det ska bli riktigt trevligt!

Och så imorgon såklart, får vi äntligen träffa Sixten igen. Det är över en vecka sedan sist så det lär ha hänt en hel del. Spännande som attan! Mycket nöje till oss ikväll!

//Tobbe

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej! Bröllopet var underbart! Ska försöka sätta in lite bilder sen! Hoppas ni hade trevligt på er fest också! Underbart med lite semester för dig snart... Vi kommer till dig helgen v 32! Kram!