söndag, juli 13

Weekend på Gotland

Här kommer inläggen på rad, förstår att det är jobbigt för alla er som är beroende av vår blogg.
I fredags kväll tog vi färjan från Oskarshamn mot Visby. Framme vid midnatt blev vi väl bemötta av Emma och hennes mor Greta! Somnade innan vi landade på kudden.

Lördagen började med lång utflykt tillsammans med Emma, CJ och matsäcken till Fårö där vi såg får, raukar, fiskelägen, bullar, stränder och turister.




På kvällen var det sockenfest, verkligen lyckad! Lammgrillning, livemusik, yxkastning, chokladhjul, pil- och bollkastning, luftgevärsskytte, bar, dans. massor av trevligt sällskap och krypavstånd hem.





Idag började vi i långsamt tempo, för att succesivt öka och efter lunch hamna i Visby. Verkligen en jättemysig stad med ringmuren, de gamla husen, restaurangerna m.m. Det blev lite shopping, sigtseeing och pasta innan slutligen glass blev pricken över i:et på vår tripp. Vid fem avgick färjan och vi lämnade därmed över ön till de stekande besökarna under den stundande Stockholmsveckan.




//Tobbe

1 kommentar:

Andreas sa...

Gotland: Ön som gud glömde, djävulen inte ville ha, och som militären köpte! Har man grävt x antal ståvärn i den steniga ö-jäveln under 8 månader så vill man inte tillbaka!!
Brrrrrrrrr!